Store klokker dame kan nyte

En stor klokke regnes for det meste som maskulin i sin form. Men det er mange store klokker dame kan glede seg over. Du kan få en pen klokke selv om den har en stor urskive som tar god plass på håndleddet. For å finne den rette er det viktig å søke på riktig måte.

Finn store klokker dame passer inn

Når du ser på utvalget i en klokkebutikk tror du kanskje ikke at det er så mange fine store klokker til dame i sortimentet. Det kan være smart å gjøre et mer generelt søk og se på klokkemerker som er gode på denne typen design.

Når du vet hvilke merker som gjør en fin stor klokke dame liker, kan du klikke på det spesifikke merket i butikken. Et annet alternativ er å se på herreklokker med slankere design. Det finnes klokker som har unisex-design. Det betyr at de ikke oppfattes som maskuline eller feminine.

/dameklokke_1.jpg

Sportsklokker er ofte litt større

Det er ikke uvanlig at sportsklokker er litt større. De kan passe veldig bra hvis du også liker den sporty stilen. Det skal imidlertid sies at dette ikke er en stor klokkedame kan trives i da den skal være elegant.

En sladret klokke med skarpe farger passer ikke direkte til aftenkjolen. Hvis du vil ha en stor bjelle til festen, finnes det bedre valg. Her kan du se på merker som er flinke til å lage klokker med litt mer vågal design. De kan ha innslag av steiner og andre ting som gjør at klokken tar mer plass på håndleddet.

Sjekk alltid den nøyaktige størrelsen på klokken!

Det er lett å få inntrykk av at en bestemt klokke er stor. Når du ser et bilde av en klokke, er det vanskelig å fastslå hvor stor den er. Selv om bildet er på et håndledd med klokken, kan du ikke vite om kvinnen som har klokken på er veldig pen og slank eller litt rundere. Det påvirker hvor stor klokken ser ut på håndleddet.

Det beste er at du alltid sjekker målene for store klokkedame kan like. Det skal stå hvor stor diameteren på klokken er og hvor bredt armbåndet er. Har du vanskeligheter med å se dette foran deg, kan du ta frem et målebånd og måle på din egen arm. Så ser du hvor bred den blir.

Har du allerede en stor dameklokke du liker godt, kan du måle hvor stor den er og deretter velge noe som matcher. Da vet du helt sikkert at du kommer til å like hvordan klokken ser ut på håndleddet. 

 

26 Feb 2022