Breitling urverk – sveitsiske kvalitetsklokker

Selskapet Breitling har levert urverk siden 1884 og har laget både gamle lommeklokker, kronografer og i nyere tid også armbåndsur. Spesialiseringen deres har fra tidlig av likevel vært kronografer, klokker som også er tidsmålere. Designet de har valgt å fokusere på fra tidlig av for de fleste av produktene deres, har vært inspirert av luftfart, og slike klokker kalles pilotklokker.

Pilotdesign og kvalitet

Breitling leverer både herreklokker og dameklokker som mekaniske klokker og kvartsur. De lager klokker for både luftfart, dykking og jobb. Når du er ute etter en elegant klokke, enten om det er til jobb, hverdag eller festligheter, så er det ingen tvil om at Breitling sine urverk er av ypperste kvalitet, og at de leverer svært appellerende design. Kombinasjonen med ekstra visere for tidsmåling, kronometri, gjør klokken til et smakfullt mesterverk. Alle klokkene deres blir sertifisert av COSC, som er et kvalitetsstempel.

Eksklusivitet og konstruksjon

Klokkene til Breiting ligger i øvre prisklasse, som vil si fra ca. 40 000 kroner og oppover, og de anses for å være veldig eksklusive. De produserer også unike klokker som lages i veldig begrenset opplag, opp mot så få som 50 klokker for en av de dyreste modellene de har produsert. Samspillet mellom en årrekke av spesialisering på feltet og lang erfaring med produksjon av klokker har ført Breitling inn i verdenstoppen for mekaniske urverk og kvartsurverk. Klokkene er produsert for å oppnå best mulig nøyaktighet, noe som innebærer en ekstrem nøysom kalibrering og pussing av alle komponentene ned på nanometernivå, slik at alle klokkene de leverer, skal ha de beste egenskapene.

Med de beste materialene på markedet, slik som titan, gull og sort stål, sørger de også for at klokkene er mest mulig sikre for støt og at de får et veldig attraktivt design, som mange profesjonelle klokkejagere søker. Breitling er ikke den eneste klokkeleverandøren som har eksklusive klokker. Du kan også sjekke ut klokker fra Rolex, som også er et selskap fra Sveits som leverer klokker med ekstremt høy presisjon og produksjonskvalitet.