Rolex – legendariske klokker av høy kvalitet!

Rolex – legenden innen klokker og det store mote- og statussymbolet

Rolex-klokker er luksuriøse klassiske klokker som har blitt et motesymbol assosiert med lekkert design, høy kvalitet og eksklusivitet. Når man hører navnet Rolex, tenker man umiddelbart på dyre klokker, eller kanskje også på de forfalskede klokkene som har vært veldig populære og selges svært billig i utlandet. Rolex har vært etablert på markedet lenge og er en av de store sveitsiske urmakerne som har et ekstremt godt renommé for høy produksjonskvalitet.

Rolex – siden 1905

Rolex produserte de første klokkemodellene som var vanntette, hadde dato og to tidssoner, og også det første armbåndsuret som var sertifisert som et kronometer – tidsmåler – med COSC-sertifisering. Rolex er det merket som har flest klokker på markedet med denne typen sertifisering. Som produsent av høykvalitetsklokker og en lang historie med innovasjon og nyskaping er Rolex fortsatt i dag et ettertraktet og attraktivt merke å velge.

Tidløst design og solid teknologi

Når du kjøper klokke fra Rolex, blir du lagt merke til med en gang. Rolex har klassiske, profesjonelle klokker i tidløst design for både damer og herrer i materialer som gull, stål og diamant. Dette er eksklusive klokker som trekker oppmerksomhet, og de mekaniske urverkene er fantastisk flotte. Du får kjøpt både mekaniske analoge klokker som på klassisk vis har en opptrekker til fjæren som holder klokken i gang, alternativt en automatisk mekanisk klokke som bruker bevegelsesenergi for å holde fjæren i gang. De har også produsert noen få modeller av kvartsur, og forskerne deres var i sin tid med på selve utviklingen av kvartsurteknologien. Dette har likevel ikke vært hovedfokuset til Rolex, som har holdt seg mest til å produsere mekaniske klokker. Uansett hva du skulle velge, kan du være sikker på at du blir fornøyd med en klokke fra Rolex!

Gode alternativer til Rolex kan være Breitling eller Longines, som også er sveitsiske merkevarer med den høyeste kvaliteten tilgjengelig på markedet.

Høy ytelse og eksklusivitet

Luksusklokkene fra Rolex er særdeles utsøkte. Det totale inntrykket man får av Rolex som en moteriktig klokke, med de beste produksjonsteknikker og materialer, er nok det som har årsaken til at Rolex har blitt en ledende klokkeprodusent i verden. Deres klokker har også utskiftbare reimer, noe også de fleste andre aktører tilbyr. Det kan være lurt å anskaffe en klokke med riktige dimensjoner, og en som ikke er for stor for håndleddet. I tillegg finnes det selvsagt klokker for både herre og dame for enhver smak på fra denne produsenten.