Tissot – kronometer og klokker av høy kvalitet!

Etter at de ble etablert så tidlig som i 1853, har Tissot hatt mange år på å få dominans i markedet for klokker. Dette selskapet har, akkurat som Longines, også blitt kjøpt opp av Swatch Group. De har tradisjonelt produsert urverk og kronografer, som måler tid, helt fra lommeurenes tid! Selskapet er et av de mange sveitsiske aktørene som opererer med svært stor nøysomhet når det gjelder produksjonen av deler til klokkene. Tissot har blitt en leverandør som anses som et luksuriøst merke, samtidig som de har de klart å levere klokker til middelklassen. Det hviler mye presisjon over yrket som urmaker, og Tissot bruker de beste urmakerne til å produsere urverkene deres.

Prisklassen er noe lavere enn for de andre sveitsiske merkene. Noe av årsaken til dette er nok at Tissot har valgt å fokusere på å produsere kvartsur som en stor del av deres varesortiment. Dermed kan de produsere rimeligere klokker med teknologi som er mindre tidkrevende, men dog ikke like eksklusivt som en mekanisk klokke.

Design og utvalg

Blant varesortimentet til Tissot finner vi utsøkte klokker i klassiske tidløse design samt automatiske klokker så vel som opptrekkbare klokker og kvartsur. De automatiske klokkene må bruke kinetisk energi for å lades opp, og hvis de ligger i ro for lenge, vil de stoppe. Derfor foretrekker mange å kjøpe kvartsklokker, men disse anses ikke som like eksklusive som de analoge klassiske klokkene. Tissot har også digitale klokker og et veldig godt utvalg av sportsklokker. De har også noen klokker med LCD-skjerm som tilbyr mange måleinstrumenter, som måling av høyde over havet, kompass med mer.

Nostalgiske klokker

Utrolig nok selger også Tissot fortsatt de gamle kronografklokkene, noe som er veldig morsomt. Bare for nostalgiens skyld kan det være gøy å anskaffe seg et moderne og historisk underverk. Lommeurene deres er vakre, noen av dem er i tidløst design, og andre har blitt modernisert til å møte et nytt marked av mennesker som søker nostalgi med en smak av fornyelse.

Tissot har et godt samarbeid mot sportsverdenen, og vi ser ofte reklame fra dem på TV. Når du velger en klokke fra Tissot, velger du et merke som folk har hørt om, og som gir stilen din et ekstra flott preg.