Longines – luksuriøse klassiske klokker!

Som en av de eldste urverkleverandørene på markedet, etablert i 1832, har sveitsiske Longines blitt et symbol på langvarig kvalitet. De selger for det meste relativt dyre armbåndsur samt mer eksklusive varianter til enda høyere priser. Selskapet ble kjøpt opp av Swiss Swatch Group i 1983 og har en interessant historie med produksjon av klokker for luftfart, såkalte pilotklokker. Disse gjorde det lettere å navigere med fly over Atlanterhavet, og ideen kom via et brev til Longines fra første pilot som krysset Atlanteren alene.

Longines lager utsøkte mekaniske klokker og kvartsur, som er av den samme gode sveitsiske kvaliteten som for eksempel Rolex og Breitling. De luksuriøse klokkene kommer i både tidløse og moderne design, så det finnes utrolig mange smakfulle varianter tilgjengelig. For samlere av klokker er dette merket veldig populært, og de omsettes også brukt.

Kvalitet og valgmuligheter

Maskineringen av delene til klokkene er en viktig del av prosessen for å få et nøyaktig urverk. Longines har blitt anerkjent for sine klokker, som preges av presisjon og høy kvalitet, siden slutten av 1800-tallet. Longines leverer klokker av den høyeste kvaliteten som er tilgjengelig på markedet, og de går så nøyaktig som det rent fysisk er mulig for de mekaniske urverkene. Selvfølgelig er feilmarginene mye mindre på de dyrere klokkene. Du kan velge mellom elegante, klassiske klokker eller kronografer, sports- og dykkerklokker, for å nevne noen. De har også noen klassikere som fortsatt har pilotnavigasjon som tilleggsfunksjonalitet. De har derimot ikke digitale klokker, men leverer noen rimeligere løsninger ved å bruke kvartsteknologi. Kvartsur er de mest nøyaktige på markedet, og Longines sparer ikke på materialene når de konstruerer de luksuriøse klokkemodellene sine.

Design

Longines leverte opprinnelig for det meste pilotklokker, men har senere også begynt å levere til alle mulige formål og bruksområder. Hvorfor skal du kjøpe en klokke fra Longines? Jo, hvis du er ute etter en klokke som blir lagt merke til, så vil deres design definitivt sørge for akkurat det! Det er ikke bare produksjonskvaliteten som er utsøkt. De har også lagt ned ekstremt mye arbeid i å lage utrolig flotte design i alle mulige utførelser for både dame og herre. Sjekk ut deres utvalg av klokker, så ser du hva du har gått glipp av!