Daniel Wellington – rimelige urverk av høy kvalitet!

Unike designerklokker

Daniel Wellington er ferske på markedet for urverk. Dette svenske selskapet har produsert klokker siden 2011, og selskapet har design som hovedfokus. De har vært veldig fokusert på å levere klokkereimer som har et spesielt design, og firmaet er døpt etter mannen som har inspirert til designet på disse – og da spesielt klokkereimene. Designet på klokkereimene er inspirert av NATO-klokker, som er tekstilbaserte slitesterke klokkereimer som er behagelige å ha på seg. Det er et minimalistisk design som er i fokus. Dette er nok mye av grunnen til at selskapet har hatt så stor suksess. Merket har hatt en eksplosiv vekst siden det ble etablert.

Moteriktig, minimalistisk, tidløst design

Med fokus på at klokken skal kunne passe til alle anledninger, selger Daniel Wellington både klokker og klokkereimer. Da kan du velge å kjøpe én klokke og flere reimer, slik at den kan brukes til flere anledninger og antrekk. Daniel Wellington leverer klokker til herre og dame, roségullklokker, sølvklokker, klassiske klokker samt små og store klokker. De har spesialisert seg på den analoge stilen og leverer ikke digitale klokker. Dette valget er nok bevisst, og av estetiske grunner ønsker de trolig å nå en spesiell kundegruppe.

Rimelige klokker med solid teknologi

Teknologien i klokkene er kvartsur som blir produsert i Japan. Selve konstruksjonen av alle komponentene gjøres på en fabrikk som ligger i Kina, og prisen på klokkene er derfor i den rimeligere prisklassen. Kvartsur er likevel en av de mest nøyaktige formene for klokker som er tilgjengelig på markedet, og med japansk produksjon av selve kjernen i klokken kan Daniel Wellingtons klokker garantere at de går på sekundet, akkurat slik som de skal. Mekaniske klokker kan ikke oppnå samme nøyaktighet over tid, slik som et kvartsur med batteri kan gjøre.

Det finnes selvsagt også andre typer rimelige klokker, som du for eksempel finner i Tissot eller Longines sine porteføljer av urverk.